NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Projecte empresarial per a millorar la competitivitat de les empreses locals

Engloba als ajuntaments d'Ontinyent, l'Olleria, Bocairent i Coeval

Amb la finalitat de millorar la competitivitat de les empreses locals, els ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent i la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL, han presentat un Projecte de Transformació Empresarial, que portarà endavant l’empresa consultora “Grupo Innova”. Un projecte que contempla el suport a les empreses per tal de promoure un model econòmic més sostenible, atenent als objectius de desenvolupament de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha parlat dels esforços per a millorar els espais físics com el Pla de Polígons de la ciutat, així com de la millora dels continguts.

Per la seua banda, l’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, posava de relleu la voluntat de que el projecte puga ser un referent fora de la comarca de la Vall d’Albaida.

Finalment, l’alcalde de Bocairent, Xavier Molina, destacava la importància del projecte atenent al nou context en el que vivim.

El projecte inclou la concessió d’ajudes destinades a tres modalitats; l’elaboració de plans d’igualtat a les empreses, la implantació de sistemes de gestió i certificats mediambientals i el Lean Manufacturing, és a dir, el diagnòstic per a conèixer en quin estat es troben les empreses respecte a l’eficiència dels processos i l’optimització dels sistemes productius.

A més, a més, es faran accions formatives als tres municipis participants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.