NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xacex celebra la seua assemblea anual per donar comptes i emprendre noves accions més digitalitzades

Assemblea anual Xacex

Xacex ha celebrat la seua assemblea anual amb tots el socis al Centre Cultural Xàtiva per posar en comú el pressupost de l’any anterior i de l’actual exercici, el més difícil des de la seua creació, marcada pel covid que va obligar durant mesos a baixar les persianes de molts comerços. Però també aquesta fou una cita per pensar en les accions a escometre en un futur immediat amb l’objectiu fonamental de reactivar el sector, això sí de forma més digitalitzada i humanitzada.

En la convocatòria, el president també va advocar per promoure accions conjuntes amb la resta d’associacions comercials i empresarials de la ciutat.

En el repàs dels exercicis, les campanyes del 2019 de Xacex va incloure la Fira d’Agost, Haloween amb descomptes monstruosos o la fira al barri nord-oest; pel que fa a les programades però no realitzades a causa de la pandèmia estan la shooping night i novament la fira del barri nord-oest, cites que es reprogramen i aniran enfocades a les xarxes socials, fomentat el comerç de barri i de proximitat. Ací s’inclouran per exemple vídeos comercials per a compartir o fil musical als carrers del casc antic, carrers que actualment es troben immersos en la campanya “Dijous al carrer”.

Actualment Xacex compta amb uns 115 associats; una associació que promou una nova forma de col·laboració dels empresaris, comerciants i professionals de la ciutat de Xàtiva.

Una associació innovadora que es basa en la participació i col·laboració dels seus integrants com quedaria palès en aquesta assemblea anual.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.