NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El XXII Premi Sambori de literatura es lliura a Benigànim en un acte que va comptar amb totes les mesures de seguretat i sanitàries.

La Trobada d'Escoles en Valencià 2021 està en l'aire

Les activitats de la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida va tornar el passat dissabte a Benigànim amb l’acte de lliurament de la XXII edició del Premi Sambori de literatura corresponent a la Vall d’Albaida. Un premi que ha aconseguit convocat 44 centres educatius i més de 6.694 participats només a la comarca.

El Premi Samboris naix de la implicació del professorat i l’esforç de l’alumnat en el foment de la literatura i l’escriptura. 22 anys d’existència replets d’una infinitat d’històries i que ha ampliat les categories, des de les escoletes fins a les escoles d’adults.

Aquest any, per a evitar aglomeracions durant l’acte, els premis col·lectius es van lliurar als centres educatius, i el premis individuals de Primària, Secundària i Batxillerat, Cicles Formatius i els de les Escoles de Formació d’Adults es van donar a l’auditori.

Tot tipus d’històries que, tot i la duresa i la complexitat del moment que viu la societat arran de la crisi sanitària, es van donar cita a Benigànim va decidir celebrar aquesta festa de les lletres per a que la cultura no s’aturara.

De moment, la nova data de la Trobada d’Escoles en Valencià 2021 està en l’aire a l’espera de l’evolució de la pandèmia, mentre la Fundació Sambori treballa en la promoció i difusió de la normalització lingüística i de l’ús social i cultural del valencià.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.