NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Som Rurals tanca la 3ª convocatòria d'ajudes Leader amb la concessió de quasi 800.000 euros en subvencions per a 29 projectes

Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu

El Grup d’Acció Local Som Rurals ha resolt la tercera convocatòria d’ajudes Leader per a projectes d’inversió als 41 municipis de la zona d’aplicació de la seua Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu: la Vall d’Albaida, la Safor i la Costera. De les 34 sol·licituds presentades al llarg del mes de juny, Som Rurals ha seleccionat 29 projectes públics i privats amb un pressupost d’inversió d’1.257.163, 67 euros, entre els quals s’han distribuït 791.800,40 euros dins de les ajudes previstes.

Els projectes presentats en aquesta convocatòria han estat adreçats, fonamentalment, a la creació i millora d’empreses, inversions en energies renovables i estalvi energètic, millora dels serveis bàsics locals per a la població rural i inversions en infraestructures turístiques i rehabilitació de patrimoni cultural, natural i paisatgístic.

La valoració és satisfactòria però des de Som Rurals volen atraure encara més al sector privat.

Els quasi 800.000 euros d’inversió es divideixen en 385.000 per a 7 projectes en municipis de la Safor; 312.600 euros que es repartiran en 10 municipis de la Vall d’Albaida i en la Costera 94.206 euros per a Barxeta i la Font de la Figuera. Som Rurals compta actualment amb 127 socis, 42 públics (41 ajuntaments i 1 mancomunitat) i la resta són privats. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.