NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Turisme Comunitat Valenciana registra 13.867 reserves a través del Bono Viatge per a viatjar el primer semestre de l'any

La gran majoria són per a la província d'Alacant

Turisme Comunitat Valenciana registra en el que va d’any un total de 13.867 reserves realitzades a través del Bono Viatge, que corresponen al segon període d’aquest programa i que s’uneix a les més de 9.000 reserves realitzades durant l’últim trimestre del 2020. D’aquestes, un total de 716 són per als dies festius de Setmana Santa i Pasqua; des de hui i el 5 d’abril. La gran majoria són per a la província d’Alacant, a les localitats de Benidorm, Finestrat, Altea, Xàbia i Alacant. Destaca també l’alta paquetització de les reserves, el que suposa que els usuaris no es limiten a disfrutar de l’allotjament, sinó que inclouen tot tipus de serveis que beneficien a altres sectors de forma directa i indirecta. En total ja s’han distribuït més de 20.270 bonos i es compta amb una llista d’esper de més de 48.000 persones.

Les quasi 14.000 reserves d’aquest inici d’any beneficiaran a més de 41.000 persones residents en la Comunitat Valenciana. La xifra respon a la imtjana general de tres persones per reserva de viatge. La modalitat d’allotjament més demandada és l’hotel amb prop del 78% del total. El programa compta en l’actualitat amb 1436 empreses adherides, en la seua majoria agències de viatge. Prop del 40% de les reserves es realitzen precisament a través de les agències.

Aquest bono viatge comporta un descompte del 70% per a viatjar per les tres províncies amb l’objectiu d’incentivar la demanda de serveis turístics interns en períodes d’estacionalitat davant els efectes socio-econòmics ocasionats per la Covid-19.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.