NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

250 famílies i empreses del centre històric d'Ontinyent demanen la instal·lació de fibra òptica

Amb el suport de l?Ajuntament

Prop de 250 famílies i empreses del centre històric d’Ontinyent han constatat el seu interès en la instal·lació de fibra òptica en esta zona de la ciutat. Aquest és el resultat del sondeig ciutadà realitzat entre febrer i març per l’Ajuntament d'Ontinyent per tal de donar suport a la demanda veïnal d'aquest servei.

La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, explicava que la dotació de fibra òptica no depèn de l'Ajuntament, així que l’ens local només pot donar suport a esta demanda ciutadana fent les gestions pertinents.

El sondeig s'ha efectuat entre el veïnat de les zones de Poble Nou, La Vila i el Carrer Major, amb la difusió de cartelleria on s’instava a les persones interessades en contractar el servei de fibra òptica a telefonar o enviar un missatge de whastapp o un correu electrònic a indicant el nom i cognoms de la persona i adreça del domicili. 

Ara, l’Ajuntament facilitarà als propers dies els resultats d’esta enquesta a una empresa instal·ladora que ha mostrat el seu potencial interès per dur a terme esta instal·lació. Des del consistori ontinyentí s’ha remarcat la voluntat de donar totes les facilitats possibles a les empreses, que són les que tenen la decisió final d’instal·lar aquest sistema de molta major capacitat que l’internet convencional, i més en una època a la qual el teletreball i les noves tecnologies s’han fet més importants si cap degut a la pandèmia.

Amb la millora de serveis com aquest també es dona nova vida a les zones més antigues de la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.