NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva ja gaudeix d'un aparcament segur de bicicletes particulars gràcies al programa pilot de la Diputació de València.

Pàrquing de bicis

Xàtiva ja gaudeix del projecte pilot de la Diputació de València. Es tracta d’un nou aparcament per a bicicletes que s’ubicarà fins a finals de juliol a l’Avinguda Ximén de Tovía, a l’encreuament amb Cerdan de Tallada.

La presentació de la instal·lació ha comptat amb la presència de la diputada de Mobilitat Sostenible Dolors Gimeno, la regidora de Medi Ambient Reme Sinisterra, el regidor de Mobilitat Juan Giner i el gerent de l’empresa UP2City Lalo Blanes.

I és que pràcticament el 70% de l’espai públic de les ciutats està destinat al vehicle.

Aquest aparcament, té capacitat per a 7 bicicletes i 4 patinets elèctrics.

És un equip autònom que funciona mitjançant plaques solars i bateria, pel que no necessita de cap escomesa elèctrica, i està pensat per a funcionar a través d’una aplicació anomenada Pverde, i de descàrrega gratuïta (tant per a Android com per a iPhone). La persona usuària haurà d’instal·lar l’aplicació i registrar-se en la mateixa, buscant després l’aparcament de Xàtiva en el llistat existent. Tant l’obertura com el tancament de la porta es pot realitzar a través de l’aplicació, tot i que també es pot fer de manera manual al propi panell de la instal·lació.

El pàrquing per a bicicletes particulars aposta pels vehicles sostenibles i la recuperació de l’espai per a les persones.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.