NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La diputada de Benestar Social visita en Ontinyent els centres d'Adiem i Afao que suposen 780 m2 de noves infraestructures sociosanitàries a la ciutat

Més i millor atenció sociosanitària

La diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión ha posat en valor el paper de l’Ajuntament d’Ontinyent i les associacions locals en l’atenció sociosanitària a la ciutat. I ho feia, després de visitar el recentment habilitat Centre de Dia d’ADIEM i el nou local d’AFAO, aquest últim construït comptant amb ajuda de la institució provincial, qui ha aportat 300.000 dels 580.000 euros. La Diputació, a més col·labora amb ADIEM amb una subvenció nominativa anual.

Els dos nous centres suposen comptar amb 780 m2 de noves infraestructures socials a la ciutat. Al cas del nou Centre de Dia de Malalts Mentals d’Ontinyent és un local de 400 m2 cedit per Caixa Ontinyent al carrer Sant Ignasi on s’han dut a terme unes obres de reforma i adequació per import de 230.000 euros, 150.000 finançats per l’Ajuntament i la resta per ADIEM. En ell es prestarà atenció i es duran a terme programes de foment de l’autonomia per a 15 persones.

El nou local cedit per l’Ajuntament a l’Associació de Familiars i Amics dels Malalts d’Alzheimer, AFAO, presta servei des del mes de stembre a un centenar de persones usuàries i es troba ubicat a l’antic Llar del Jubilat de Sant Rafel.

Un local de 800 m2 adquirit per l’Ajuntament, que era propietat de l’Hospital de Beneficència i del qual es destinen 380 m2 a AFAO, quedant la resta disponible per a altres usos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.