NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

10 centres escolars i quasi 200 alumnes participen en el Dia de l'Esport a Oliva

Vídeo pel Dia de l'Esport

Aquest és el vídeo commemoratiu publicat a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Oliva per commemorar el Dia Internacional de l’Activitat Física que tenia lloc ahir dimarts 6 d’abril. Un vídeo en què han participat els 10 centres educatius de la ciutat i quasi 200 xiquets i xiquetes amb activitats adaptades a les mesures de seguretat, marcades per les autoritats sanitàries.

En ell veiem a representants dels centres portant una Torxa Olímpica al Poliesportiu Municipal on cada col·legi i institut tenia marcada una hora i entrada diferent, per tal d’evitar aglomeracions. A més de diferents activitats esportives, des dels col·legis es va preparar una coreografia amb tots els alumnes ballant la cançó “Jerusalema”. I és que tots els xiquets mereixien gaudir del Dia de l’Esport ja que durant aquest últim any han donat una lliçó de responsabilitat als més majors.

 

 

El Dia de l’Esport és una iniciativa promoguda per la Fundació Trinidad Alfonso i dirigida als centres educatius de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de potenciar l’esport i l’activitat física entre l’alumnat. A Oliva, la regidoria d’Esports ha atorgat un xec de 120 euros a cada centre participant per a comprar material esportiu. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.