NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Adaix de Canals amplia l'oferta de la compra-venda d'immobles amb altres serveis complementaris de Punt València

Adaix Punt València

Fa tres anys la Immobiliària Adaix naixia en Canals que ja s’ha convertit en referent a la comarca per la seua extensa proposta de vivendes en venda, lloguer i lloguer amb opció a compra. Ara l’agència amplia els seus serveis convertint-se en Adaix Punt València que naix de la necessitat dels mateixos clients que necessiten i busquen altres serveis complementaris.

Ara Adaix Punt València no sols gestiona serveis immobiliaris sinó que atresora tot un sense fi de possibilitats, també en gestions fiscals i laborals.

I a més incorpora un nou servei exclusiu amb les alarmes de Securitas Direct amb grans avantatges ja que el client pot elegir entre un descompte de fins el 70% o una ampliació gratuïta dels sistemes de seguretat.

Una agència on tot són avantatges ja que ofereix una atenció personalitzada, facilita tots els tràmits i al ser una franquícia present a nivell nacional compta, a més, amb una pròpia plataforma de difusió.

Adaix Canals Punt València, serveis de qualitat a l’altura dels més exigents. En Canals, carrer Diputació número 16, baix.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.