NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell permet a partir del dilluns 12 les reunions privades de dues unitats de convivència i en l'àmbit privat augmenten a 6 persones

Ampliació de les reunions

La Generalitat Valenciana ha prorrogat les restriccions davant el coronavirus en la Comunitat Valenciana 15 dies més, del 12 al 25 d’abril com són el tancament perimetral i el toc de queda. Així ho ha comunitat el president Puig en la roda de premsa posterior a la Mesa Interdepartamental. Això si ha flexibilitzat algunes de les mesures que afecten a les reunions i visites a residències. Així s’amplia a dues unitats de convivència les reunions en l’àmbit privat i a 6 persones en l’àmbit públic.

Unes flexibilitzacions molt cautes per continuar amb la bona situació epidemiològica que hui tenim i que ve després de 25 dies de restriccions que han aconseguit baixar la incidència a la meitat, a un 32%, la millor xifra d’Espanya i de tota Europa.

Tot gràcies a l’esforç, la responsabilitat i sacrifici dels valencians i perquè s’ha avançat en el gran actiu per superar la pandèmia, la vacunació on s’ha doblat el número de dosi administrades en aquestes 3 setmanes.

La pròxima reunió Interdepartamental tindrà lloc el 22 d’abril i si les dades actuals es consoliden es podrà avançar en la flexibilització de les mesures. L’últim encontre serà el 4 de maig, abans de la finalització de l’Estat d’Alarma que el Govern ha previst per al dia 9.

Contenir la pandèmia, avançar en la vacunació i ajudar als sectors més afectats és el full de ruta a seguir per la Generalitat Valenciana.

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.