NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fora corbes en la CV-580

La Diputació adequa dos trams de la carretera que uneix Quesa i Navarrés

La Diputació de València ha adequat dos trams de la carretera que uneix Quesa i Navarrés, la CV-580, un eix vertebrador de la comarca que permetrà als veïns, visitants i empreses dels polígons major rapidesa i seguretat en el transport.

L’entitat provincial ha condicionat un tram de 1.400 metres en Quesa i un altre de quasi dos quilòmetres en Navarrés, per això els alcaldes de les dues localitats han estat presents en la inauguració d’estes obres. En el tram de Quesa s’ha renovat el traçat i s’han protegit els talussos de l’accés al poble des de l’eixida del nucli urbà fins al punt quilomètric 16,600. S’han eliminat corbes forçades i s’ha construït una vorera de tres metres per a facilitar l’accés al cementeri. A més, s’han habilitat cunetes de seguretat i s’han posat senyals.

Al tram de Navarrés, amb una inversió de 1,8 milions d’euros, s’ha condicionat el traçat des de l’eixida del poble, s’han suavitzat les corbes, s’han substituït algunes per rectes, s’han habilitat trams per a  poder avançar i s’han senyalitzat les corbes perilloses i les pendents.

En l’acte també es va inaugurar un monòlit en memòria dels tres treballadors de Quesa que moriren en un accident de circulació en eixa corba en l’any 1953.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.