NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Otos celebra la primera edició del Festival d'Alger sota el lema "Fem Teatre, fem poble"

I Festival d'Alger

Durant aquest passat cap de setmana Otos ha acollit la primera edició del Festival d’Alger, que té com a lema ‘Fem teatre, fem poble’, un festival de carrer, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat.

Durant la presentació d’aquest esdeveniment cultural al Palau d’Otos, la directora del festival donava a conèixer els actes que conformarien la programació del cap de setmana.

Així, els actes començaven el passat divendres, 9 de juliol, amb la primera actuació teatral a càrrec de la companyia Muts. Actuacions que seguien el dissabte a la zona poliesportiva amb les companyies Acrobàcia Mínima i Esclafit Teatre. 

El nom del festival no és casual i fa referència al meló d’Alger que funciona com a nexe d’unió entre pobles i senyal d’identitat pròpia.

I com que el poble és el protagonista, els veïns i veïnes han format part activa de l’organització i també han participat amb una exposició fotogràfica.

Amb aquest festival, les arts escèniques i la cultura teatral s’apropen al poble, iniciant una nova visió accessible a tothom i descentralitzant així les propostes teatrals de les grans ciutats.

La primera edició del Festival d’Alger d’Otos és una ferma aposta per la cultura, per fer del poble una finestra oberta al món de les arts escèniques que pretén consolidar-se com un festival que posa l’art com a eix fonamental de la nostra societat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.