NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El projecte de turisme accessible, Volem Valencia, es proclama guanyador de JUVEN-EYE

Turisme inclusiu

JUVEN-EYE naix com un projecte europeu per a la promoció de l’ocupació juvenil. El que es pretén es donar l’oportunitat a joves valencians per a que puguin presentar els seus projectes d’emprenedoria en els sectors de la cultura i de l’economia social, dos dels més castigats per la pandèmia de la covid-19.

Amb aquest concurs, molts valencians presentaren els seus treballs al mes de febrer, i quasi quatre mesos després, Volem Valencia ha sigut el projecte guanyador.

Ana Soler, es diplomada en Educació Social per la Universitat de València i a més, es la fundadora de Volem Valencia, un projecte de visites guiades inclusives.

La fundadora d’aquest treball ha volgut també donar les gràcies a JUVEN-EYE per fer guanyador el seu projecte atorgant així, més oportunitats a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat.

A més, per guanyar aquest concurs, Soler podrà disfrutar d’una estada d’entre 1 a 6 mesos, amb una beca mensual inclosa, junt a dos emprenedors experimentals per continuar aprenent i poder millorar Volem Valencia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.