NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Luís Simarro es torna llibre

Una biografia d´Helio Carpintero aproxima als alumnes l´IES del mateix nom la vida i obra del doctor Luis Simarro

L’institut d’ensenyança secundària de Xàtiva que porta el seu nom ha sigut escenari de la presentació de “Luis Simarro. De la psicologia científica al compromiso ético”, obra del catedràtic de Psicologia Helio Carpintero. Luis Simarro és un dels científics espanyols més importants del segle XIX i principis del XX. Nascut en Roma en 1861 de pares xativins, ciutat a la que tornà la família dos anys després, Simarro desenvolupà una fascinant carrera mèdica i docent en Madrid.

La finalitat no és altra que apropar als alumnes i al públic en general la figura de Simarro, rescatar-lo de l’oblit i del tòpic.

Coincidint amb la presentació d’aquest important volum, el centre entregava als assistents un assaig de 54 pàgines editat pel mateix institut i obra també de Carpintero, que abans de rematar l’obra ja havia escrit articles i treballs en revistes d’investigació sobre la figura de Simarro.

L’article porta com títol “Luis Simarro. Breve introduccióna a su biografía y obra”


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.