NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PSOE recupera l´Alcaldia

L´alcaldessa s´estrena en política

Carina Primo Valiente en la seua primera experiència política i com cap de llista s’ha convertit als últims comicis municipals en la nova alcaldessa de Quesa pel PSPV. Fou el partit el que la va buscar a finals de l’any passat per encapçalar la candidatura que finalment aconseguia 286 vots, 4 regidors per 223, 3 regidors del PP. Desbanca així als populars que han governat als últims quatre anys. En aquesta nova legislatura que ara s’obri es marca com objectiu fonamental i urgent recuperar els serveis públics municipals.

Carina, de 40 anys, llicenciada en dret i diplomada en magisteri infantil necessita conèixer la situació real de com estan les arques municipals ja que sols compten amb xifres estimatives. Mentre l’equip de govern en funcions parla de superàvit, l’oposició parla de deute.

A més de donar viabilitat a l’hotel de muntanya també es recuperarà altre principal recurs turístic com és el paratge natural dels llacs. Per a afrontar els propers quatre anys, Carina compta amb socialistes de renom al poble i saba nova, tots professionals: Benjamín Pla, Mª Consuelo Boruull i César Moreno l’acompanyaran per configurar el govern. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.