NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

60 xiquets en el Campus de Bàsquet

Per a xiquets d´entre 5 i 17 anys

El Campus de Bàsquet de Canals, que ja va per la tercera edició, està més que consolidat. El primer any varen ser 30 els que s’apuntaren, una xifra que enguany ha arribat als 60. Per 40 euros, els xiquets de totes les edats poden aprendre a jugar a bàsquet divertint-se i compaginant este esport amb jocs i activitats lúdiques en la piscina que tindran lloc fins el dia 17 de juliol.

Els xiquets han visitat els campus de bàsquet de Moixent i el de Genovés, on la reputada Maria Pina ompli el pavelló d’esportistes, una manera més d’interactuar amb escolars d’altres pobles i aprendre a conviure en germanor. El campus, organitzat pel Bàsket Club, compta amb sis monitors que van tornant-se per a que cap grup quede sense atenció directa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.