NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

I Concurs Jovens Intèrprets Llosa de Ranes

4-5 i 11-12 Juliol

Claudia Aliaj  i Ana Gavilán en la modalitat de vent fusta i Ginés Serna  i Iván Plaus en la de vent metall s’han proclamat guanyadors del I Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes que durant dos caps de setmana ha promocionat i difós l’art de la música en el seu estat més pur.

Aquest concurs tan exitós on es van inscriure un total de 108 joves, tot i malgrat tractar-se de la primera edició naixia amb l’impuls del consistori i la col·laboració de la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Diputació de València amb la gestió de Sanganxa Music Store SL a través de la seua aula didàctica. Estimular als joves músics en la seua preparació, esforç i la consecució de resultats ha estat el seu principal objectiu.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.