NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Toni Cotolí presenta ´Aromas de guitarra´

Es tracta d´una recopilació de temes clàssics

La llibreria La Costera de Xàtiva ha sigut escenari d’un concert de guitarra clàssica a càrrec del músic valencià Toni Cotolí que ha presentat el seu disc “Aromas de Guitarra”, una selecta recopilació de temes clàssics que mostren l’evolució de la guitarra clàssica des del segle XIX fins l’actualitat.

Aquest treball de Cotolí forma part del projecte “Aromas de Guitarra-Oda” que junta a altres artistes i les Bodegues San José i Villavid unint música i vinicultura a través d’una combinació de vins creats per a l’ocasió i sis discos de guitarra clàssica i guitarra flamenca inspirats en la vida mediterrània, el cultiu de la vinya i el plaer de degustar un bon caldo que amb la seua venda conjunta en un pack  recaptaran fons a favor d’una ONG en Uganda.

El cedé de Cotolí també es comercialitzarà des de maig en solitari, sense necessitat de comprar el pack complet de “Aromas de Guitarra” en grans superfícies com “El Corte Inglés” i “Fnac” i als principals portals de descàrrega digital. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.