NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La imatge de les retallades sanitàries

Pedro Galisteo exposa en el Teler ´Desde la sexta planta´

L’ontinyentí Pedro Galisteo és un fotògraf freelance que s’expressa mitjançant el reportatge documental amb una mirada sensible que tracta els temes des d’un punt de vista íntim i proper. Un dels millors exemples el trobem en la mostra “Desde la sexta planta”, organitzada pel Fotogràfic Pou Clar i que es pot contemplar fins al 4 de febrer al C. C. El Teler. Es tracta d’un treball on l’autor denuncia els problemes que han suposat per als pacients infantils de càncer les retallades en sanitat amb fotografies preses a l’hospital de Toledo. Una col·lecció que ha estat premiada amb Menció d’Honor als International Photograpy Award 2014 i que fou publicada en la revista Interviu.

Pedro Galisteo és diplomat en Empresarials per la Universitat de València, diplomat en Estudis Fotogràfics per l’Espai d’Art Fotogràfic de València i especialitzat en reportatge documental per l’Escola UV de Madrid. Actualment col·labora amb l’Agència Cordon Press en l’àmbit del reportatge documental i és professor docent de Màster en  Fotografia Documental CEV de Madrid.

Aquesta és la tercera exposició que el Grup Pou Clar organitza amb imatges de Pedro Galisteo després de “La crisi del tèxtil” en 2015 i de “Sociópolis” en 2014. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.