NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jornades sociosanitàries per la solidaritat

La programació ha inclòs xerrades, jocs o exhibicions

Moixent ha celebrat unes jornades sociosanitàries en les que han participat diferents associacions mèdiques, solidàries, esportives i d’integració de persones amb diversitat funcional. L’organització ha estat a càrrec de l’Ajuntament, l’Associació Cazarettos, l’associació contra el càncer del poble i la Policia Local, amb el patrocini de La Caixa.

Entre les diferents activitats programades, cal destacar les xerrades informatives de cada associació participant, els tallers, els contacontes infantils, la sessió de ioga i gimnàstica, els castells inflables, els jocs i les animacions per a tota la família. Per no parlar del bon menjar, que sempre té un espai reservat en qualsevol acte lúdic. En qualsevol cas, una de les activitats més seguides ha estat l’exhibició de gossos policia, que han vingut des de Burjassot. Com veuen, les jornades sociosanitàries aprofiten per a informar, per a prevenir i per a passar-ho bé.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.