NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ruta rellotges de sol Otos

La major col·leció d'Europa

La divisió del dia en 24 hores així com també l'any de 365 dies li'l deguem als antics egipcis. Ara la tecnologia permet llegir el temps fins a mil·lèsimes de segon però va haver una època on foren imprescindibles els rellotges de sol, senzills en aparença però amb fonaments geomètrics i dinàmics complexes.Aquests instruments existeixen en multitud de formes i superada la seua utilitat pràctica queda una bella conjunció entre matemàtica i art ornamental com comprovem al poble d'Otos que des del 2005 és referent en turisme d'interior amb la creació de la ruta "Otos, el poble dels rellotges de sol". Amb una trentena de peces és el municipi europeu amb major densitat d'aquest patrimoni.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.