NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Naix el Consell Econòmic i Social

Amb la participació de sindicats, empresaris, polítics i universitat

Xàtiva va constituir ahir per la vesprada el Consell Econòmic i Social, un òrgan de participació del que formen part sindicats, empresaris, associacions de comerciants, partits polítics i representants de la Universitat de València. En total, 25 persones amb opinions diferents que hauran de posar-se d’acord per a donar forma al model econòmic de la ciutat.

La primera reunió va aprofitar ahir per a donar forma al reglament, que rebrà aportacions de tots. Les reunions seran trimestrals, però poden haver-ne altres extraordinàries i específiques en cas de necessitat.

En la propera reunió es debatran les propostes que finalment s’incorporaran al reglament i, a partir d‘ahi, es començarà a treballar en el model de ciutat del futur.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.