NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

V Mostra Terres dels Alforins

10.000 persones tasten vins als carrers del poble

10.000 persones assistiren el dissabte a la V Mostra de Vins Terres dels Alforins celebrada a Fontanars, a l’Avinguda Comte Salvatierra. Aquesta és l’activitat anual principal d’aquesta associació formada per una dotzena de bodegues de les localitats de Moixent, la Font de la Figuera i l’amfitriona Fontanars per posar en valor un projecte compromès amb la vinya i el seu territori.

 

 

Cada vegada que s’adquereix una botella de Terres dels Alforins, s’està apadrinant les 4.000 hectàrees de vi, recolzant a les persones que treballen dur per fer perdurar aquesta tradició mil·lenària. Per tal motiu, aquesta trobada serveix també per presentar els nous vins i noves anyades de les bodegues associades com és el cas de l’espumós Verdil de Belda.

 

 

 

 

Al cas de la cooperativa La Viña de La Font de la Figuera, els seus clàssics com Venta del Puerto 12 i 18 han estat reconeguts i premiats internacionalment en aquest últim any a l’igual que el format bag-in-box.

 

 

 

 

Al cas d’Heretat de Taverners, la mostra serveix per donar a conèixer els seus dos vins joves. Aquest celler s’ha especialitat en l’exportació i Holanda s’ha convertit en l’últim país conquerit.

 

 

 

 

La fira es va completar amb gastronomia, música i cultura amb les actuacions de la Unió Artística Musical Fontanars dels Alforins; de Lulú i los Tigretones i dinar a base de gaspatxada cuinada per Ramón Ferri del càmping “Los Carasoles”. Un complet programa del que també gaudiren multitud de turistes anglesos.

 

 

 

 

Un any més aquesta cita mostra el compromís de Terres dels Alforins d’emprendre iniciatives i unir esforços sota el paraigües de la marca D.O. València però amb les seues especials peculiaritats. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.