NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jornada sobre l´internet de les coses

L ´IES Lluís Simarro acull quatre xerrades

L’institut Lluís Simarro de Xàtiva ha organitzat la segona edició de la jornada dedicada a l’internet de les coses, la programació i connexió a la xarxa dels aparells que ens envolten, com ara frigorífics, impressores, forns, aspiradores i demés electrodomèstics i aparells que milloren la nostra qualitat de vida.

L’immens potencial que té el fonament tecnològic dels objectes connectats a la xarxa mitjançant sensors que permeten la seua programació i registre d’activitat és un món que es troba en bolquers i que són les noves generacions les que l’han de desenvolupar.

El que es pretén és donar una visió actual i de futur, coneixent la seua magnitud i potencial. Per eixe motiu, la jornada ha inclòs quatre xerrades, la primera introduint el concepte d’internet de les coses, la segona parlant de la seua interoperativitat en plataformes diferents, la quarta per parlar de la seguretat en este nou món global i la última per tal de conèixer l’actualitat sobre el control per internet d’automatismes i robots.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.