NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ximo Puig en Citrosol

L'empresa es modernitza amb una inversió de 4 milions d'euros

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat l’empresa Citrosol de Potries i el seu nou centre d’investigació de tractaments postcollita amb el que s’ha invertit 4 milions d’euros, que suposarà comptar amb un centre d’avantguarda i de referència nacional. El cap del consell que l’han acompanyat durant la seua visita el director general de la companyia, Benito Orihuel i l’alcaldessa del municipi, Assumpta Domínguez, ha destacat el treball de la factoria, fruit de la tradició i de l’esperit emprenedor.

El nou edifici consta de laboratoris i planta pilot on es podran realitzar assajos i línia completa dels tractaments posteriors a la collita agrícola. L’empresa compta amb càmeres per a l’emmagatzematge de fruita i laboratoris amb els últims avantatges i des de els seus inicis ha perseguit l’esperit emprenedor.

Citrosol ha implantat en els últims anys productes i sistemes que marquen el camí de les tecnologies i tractaments postcollita buscant sempre l’estalvi energètic, l’eficàcia màxima o la mínima generació de residus, sempre perseguint la millora dels resultats dels seus clients. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.