NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més 3.500 turistes atesos al servei especial de la Policia Nacional en Gandia

Es tracta d'un servei que només es dóna en Benidorm i Gandia

Gandia té al voltant de 76.500 habitants, però als mesos d’estiu esta xifra supera els 300.000. La majoria són turistes espanyols, però hi ha molts altres, sobretot francesos, anglesos i italians, que decideixen passar les vacances d’estiu en la capital de la Safor. Com sempre, l’idioma sol ser la barrera més important i, per eixe motiu, la Delegació del Govern posà en marxa fa tres anys l’Oficina d’Atenció al Turista Estranger que, des de llavors, ha atès a 3.577 visitants en el seu propi idioma.

La Comunitat Valenciana disposa de dos serveis d’este tipus repartits arreu de la nostra geografia, un en Gandia i l’altre en Benidorm, ja que fins allí acudeixen aquelles persones que volen presentar alguna denuncia o fer gestions burocràtiques.

La majoria de les 1.284 denuncies presentades en Gandia als últims tres anys es deuen a robatoris i extravio de targetes o documentació, així com estafes relacionades amb el lloguer d’apartaments il·legals. Només en este mes de juliol, s’ha atès a 119 turistes i s’han interposat 73 denuncies. Cal destacar el fet de que s’ha notat un descens del 5,64 per cent en la criminalitat a Gandia.

El delegat del Govern ha anunciat un reforç de 189 agents per a este estiu, un 21 per cent més que l’any passat, en tota la Comunitat Valenciana, dels quals 89 estan destinats a les principals destinacions turístiques. A més, ha recordat que hi ha patrulles mixtes de Guàrdia Civil i Gendarmeria francesa en aquelles localitats on hi ha més presència de turistes estrangers d’esta nacionalitat, com són Cullera, Oliva, Gandia, Altea, Penyíscola i Benicàssim.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.