NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Detingut per l´incendi de Tavernes

Una bengala va provocar l´incendi forestal de Tavernes de la Valldigna, controlat a primeres hores del matí

A les nou d’aquest matí quedava estabilitzat l’incendi declarat ahir a les nou de la nit en la muntanya de Les Creus en Tavernes de la Valldigna. El foc provocat per una bengala, segons la principal hipòtesi ha tingut una evolució favorable; motiu pel qual no ha precisat la intervenció de la UME, Unitat Militar d’Emergència. Tres unitats de bombers, Protecció Civil i Policia Local han treballat en aquesta complicada zona per ser un punt escarpat.

Les flames començaren molt localitzades en una de les vessants i en menys d’una hora el foc ja afectava a quasi tota la muntanya, des de la falda fins al cim. L’incendi fou, per tant, seguit amb gran preocupació pels veïns ja que el municipi es situa als peus de la muntanya i sinó es controlava podria haver afectat a zones de pins de Les Creus i el Massalari.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.