NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició inspirada en les dones d´Ausiàs March

Rosa Mascarell i Rafa Gomar són els autors de la mostra

L’artista Rosa Mascarell i l’escriptor Rafa Gomar ens endinsen amb la seua exposició en la vida de les dones del segle XV amb la mostra ‘Les dones d’Ausiàs March’ que es pot vore a la Casa de Cultura Marqués González de Quirós, un projecte multidisciplinar que es presenta en Gandia després de quatre anys de treball al marc de la Setmana Literària i que s’inspira en les dues dones de l’escriptor que varen estar soterrades al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba.

La vesprada de la inauguració, l’acte va comptar amb l’actuació de la coral de Veles e Vents i l’assistència de l’alcaldessa, que recordà la gran riquesa històrica de la ciutat.

L’exposició es pot visitar fins el 27 de setembre de dilluns a dissabte de 10.30 a 14 i de 17 a 20, mentre que els diumenges es pot contemplar de 18 a 20. A més, este divendres està prevista una visita guiada nocturna que, a més de l’explicació dialogada per part dels autors, es complementarà amb música en directe i il·luminació especial a la sala.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.