NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Economia posa en marxa les ajudes per a la modernització dels polígons

L?Institut Valencià de Competitivitat Empresarial presenta en Albaida les ajudes per a la reindustrialització dels polígons a La Vall d?Albaida, el Comtat i l?Alcoià

El passat dimecres es publicaven les ajudes per al Pla de Reindustrialitzacdió a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i ahir mateix Albaida va acollir una jornada de treball amb els alcaldes dels pobles de La Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià per tal de fer-los arribar les diferents opcions contemplades per tal de que milloren els seus polígons amb estes subvencions. A la reunió assistiren tècnics de l’IVACE i el conseller d’Economia, que aposta per la millora dels polígons per tal d’augmentar la competitivitat i l’arribada de nous negocis.

L’objectiu és dotar de fibra òptica i modificar els sistemes per a millorar l’eficiència energètica, de manera que les empreses puguen millorar el seu rendiment.

La Generalitat Valenciana té prevista una inversió de 9,9 milions d’euros en estes ajudes, però han de ser els ajuntaments els que les sol·liciten per tal de repartir-les segons els projectes presentats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.