NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dénia celebra les falles amb les albaes

Durant dos nits, les albaes omplin la capital de la Marina Alta

Onze comissions planten falla a la ciutat de Dénia però ací a més del monument, els primers actes del programa faller ret homenatge a la dona, a les falleres majors de la ciutat i de cada districte. Ahir tenia lloc la segona Nit d’Albaes amb el següent ordre, Camp Roig, París-Pedrera, Saladar, Diana, Ports Rotes i Centro. Una segona ronda on la dolçaina i tabal acompanya a la comitiva formada per les Falleres Majors de Dénia, Inés Alacreu i Mar Cabrera, cort d’honor, components de la Junta Local, cantaors i versaors i públic en general. Fem parada a la comissió de París-Pedrera, que enguany compleix el seu 40 aniversari. Als peus del seu monument gaudim de les albaes en honor a les seues màximes representants Pilar Ramírez i Noa Mas.

I per agrair aquest cant tan tradicional i ple d’art, la comissió va oferir bunyols i xocolata a tots els presents. Després es desplaçarien a altres punts fallers on també es sumaria l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.