NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva celebra la Poefesta del 22 al 25 de març

És l?edició més llarga, completa i eclèctica de la Poefesta

Oliva celebra la setmana que ve, entre el 22 i el 25 de març, una nova edició de la Poefesta, la festa de la poesia i els versos, uns dies on s’espera l’arribada de nombrosos escriptors del panorama nacional i on el plat estrella és la participació d’Amancio Prada.

El Festival de Poesia d’Oliva porta 13 anys celebrant-se i encetarà la seua programació el dia 22 amb la projecció del documental sobre el fill predilecte d’Oliva ‘Les vivències poètiques de Francisco Brines’ al Teatre Olímpia.

El dijous 23 està prevista la presentació del llibre ‘Trobadors amb turbant’, de Josep Piera i, al se’n demà divendres, tindrà lloc el Festival de poesia pròpiament dit amb la participació de nou poetes i el cantautor Amancio Prada.

Xavi Lloses i Alex Pallí s’encarregaran de deixar a tots bocabadats amb el seu espectacle ‘Pianotronic’ i, el dissabte toca un vermut amb Carme Morera i Tona Català. A més, durant tota la setmana, es podran vore penjats al carrer Major els poemes escrits o triats pels escolars de poble, una manera més de fer-los partícips d’este festival i animar-los a la lectura i escriptura de versos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.