NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Conservatori celebra la Setmana Cultural del 20 al 24 de març

A més, s´ha presentat la nova imatge del Conservatori

El Conservatori de Música d’Ontinyent ha presentat nova imatge corporativa mesos després de que canviara el nom del centre, amb el roig i el blau com a protagonistes i la paraula anglesa GO que anima a la participació i recorda el nom del centre, dedicat a la memòria del compositor Gomis. A més, s’ha presentat la programació d’actes de la III Setmana Cultural, on destaquen els tallers, conferències i concerts per a tots els nivells.

El dilluns començarà amb una gymkana per als més menuts a les cinc i mitja de la vesprada, on hi haurà karaoke, concurs de balls i moltes activitats lúdiques.

El dimarts estan programades dos conferències del psicòleg Guillermo Dalía, una que es celebrarà al conservatori i una altra oberta a tot el públic que tindrà lloc per la vesprada al Centre Cultural Caixa Ontinyent. Les dues tractaran les patologies dels músics i el mètode que els aporta més seguretat damunt l’escenari.

Al se’n demà dimecres, les masterclass de piano i de guitarra flamenca donaran pas al lliurament dels premis als millors expedients acadèmics i al concert de bandes del Conservatori.

El dijous es celebrarà un concert didàctic, un taller de luteria de corda i el novè Festival de Percussió amb la participació especial d’un grup de músics de Ribarroja del Túria. Per a finalitzar, divendres tindrà lloc un últim concert amb la participació de les orquestres d’Ontinyent i Almansa.

En qualsevol cas, esta Setmana Cultural no és la única oportunitat de participar en activitats del Conservatori perquè, fins que s’acabe el curs, hi ha altres programades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.