NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació d´Alacant inverteix 300.000 euros en Pego i 258.000 en Els Poblets

S´ha arreglat la volta de l´Ecce Homo i s´ha ampliat el cementeri en Pego, mentre que en Els Poblets s´ha millorat el clavegueram en La Almadrava

El president de la Diputació d’Alacant ha visitat Pego, on està rehabilitant-se la capella de l’Ecce Homo i s’està ampliant el cementeri gràcies als 300.000 euros aportats per l’ens provincial. La capella està recuperant-se gràcies als 65.000 euros de la Diputació, que estan permeten reparar els desperfectes de la volta, amb forma octogonal, una estructura que porta mesos enfonsada i que necessitava de reparació immediata.

Pego celebra unes festes de Setmana Santa molt seguida per tota la comarca i és més que probable que les obres no estiguen acabades per a eixes dades. En qualsevol cas, ja estan treballant per a trobar solució.

Pel que fa al cementeri, s’està ampliant amb una aportació de 252.000 euros, el 65 per cent del pressupost total del projecte.

En acabant, el president de la Diputació ha visitat Els Poblets, on s’ha reunit amb el seu alcalde per tal de firmar l’acte de recepció de les obres d’implantació de la xarxa de sanejament de la platja Almadrava, que ha costat 258.000 euros. L’actuació ha consistit en l’execució d’una nova xarxa als carrers que no en tenien cap. A més, s’han repavimentat els vials afectats.

En estos moments, la Diputació d’Alacant està ajudant econòmicament als pobles de la província per tal d’escometre un total de 486 obres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.