NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rebaixen les voreres amb el Pla d´Ocupació

S´ha donat feina a 11 persones durant els últims mesos

Canals ha finalitzat esta setmana el Pla d’Ocupació finançat amb fons propis que, durant els últims mesos, ha donat feina a 11 persones aturades del poble, un pla que es preveu doblar en properes edicions per a permetre ocupar a més desocupats.

Els 11 contractats han ajudat als professionals del Servei d’Obres de l’Ajuntament a escometre diverses actuacions de millora en una dotzena de zones del poble, com el carrer Llavadors, o a les rodalies del col·legi Calixte III.

Però les actuacions portades a terme per estes persones no es refereixen només al treball de carrer, perquè tres d’estos contractats han desenvolupat tasques administratives a l’Ajuntament.

Amb este Pla d’Ocupació es dóna resposta a la necessitat del poble de Canals de donar feina a aquelles persones en risc d’exclusió que porten molt de temps sense treballar. És per eixe motiu que ja s’està projectant un nou pla dotat amb més diners que permeta contractar a més persones.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.