NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Eldado i Yvonne Ribes comparteixen la Casa de Cultura de Dénia

Eldado exposa sobre la mar i Ribes sobre la maternitat

El grup d’Elda Eldado i l’artista alemanya resident en Dénia Yvonne Ribes comparteixen la Casa de Cultura de la capital de la Marina Alta i ens mostren els seus últims treballs artístics, on la reflexió és el principal missatge d’ambdós.

La desena d’artistes que conformen Eldado exposen la seua obra ‘Fish and arts’, amb la mar com a protagonista. Un any de treball els ha costat fer realitat esta mostra amb més de 70 obres.

L’exposició romandrà oberta 15 dies, així que tenen l’oportunitat de vore de prop estes obres d’art.

L’objectiu final és la reflexió dels espectadors, una meditació profunda sobre el que estem fent amb el medi ambient.

Aprofitant la nostra visita a la Casa de Cultura, també podem contemplar l’exposició d’Yvonne Ribes, una alemanya resident en Dénia que titula la seua mostra ‘Llorar a lágrima viva’. Una reflexió sobre la maternitat que ens endinsa en les sensacions de la pròpia artista. Ella, guardonada per les seues fotografies en diverses ocasions, fa ús d’altres tècniques per tal d’aprofundir en la seua experiència maternal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.