NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vilanova s´emporta tots els premis de falles de Gandia

A la millor falla Major, a la millor Infantil, i els banderins d´Enginy i Gràcia

La comissió Vilanova de Gandia s’ha emportat enguany els premis a la millor falla Major) i Infantil, però també ha aconseguit els banderins d’Enginy i Gràcia en els dos monuments, un fet històric que ha deixat a tots bocabadats, encara que ja es veia vindre este triomf des del moment en que els monuments eixiren al carrer.

Amb el lema ‘Qui paga mana’, l’artista José Sánchez s’ha emportat el major guardó de les falles gandianes, destacant el color, la innovació i el joc amb l’espai en el monument Major. Destaca la crítica política, amb ninots de tots els colors i partits, un detall que personalitza molt el monument i el fa més proper a la ciutadania.

La falla Infantil tampoc deixa a ningú indiferent. Els detalls i la minuciositat de les figures, així com el color i la disposició de les peces, fa d’este un premi merescut que ha tornat bojos als xiquets de la comissió.

La comissió de Prado s’ha tingut que conformar enguany amb el segon premi de la Secció Especial Infantil, mentre que la comissió Màrtirs es queda amb el tercer premi. Pel que fa als monuments grans, els guardons es reparteixen igual. El segon per a la Plaça Prado amb el lema ‘Ingràvids’, i el tercer per a Màrtirs, amb el lema ‘Gandia, una ciutat de meravelles’.

Cal destacar que la comissió guanyadora de l’any passat, la de la Plaça del Mercat, s’ha quedat darrere amb el monument ‘Perestroika’, de Pere Baenas.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.