NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

República Argentina, premi a la millor falla. Espanyoleto, premi a la millor Infantil

Per tercer any consecutiu, República Argentina s´emporta el premi gros

Per tercer any consecutiu, República Argentina es corona com la millor falla de Xàtiva amb el cadafal de Cimas i Guerrero “El gran circ local”. El sentir generalitzat també la donava com favorita però tot i així s’imposava de forma ajustada: 141,50 punts per 138 de Ferroviària.

Amb aquesta victòria per segon any de Cimas i Guerro baix el nom artístic de “Què calor fa en falles” i al 2015 amb Cimas i Bernat es confirma una nova etapa en artistes locals de renom ja que Paco Roca no guanya des de 2013 o Xavier Herrero des del 14 i enguany no competia en la màxima secció. La històrica demarcació que ja aglutina 26 primers premis en 53 anys d’existència també faria doblet en la cavalcada infantil.

 

 

L’Espanyoleto guanyaria l’especial en infantils amb Ramón Olivares i l’enginy i gràcia. Per a ells també fou el primer premi de la primera part de la presentació en el teatre.

 

 

Els membres del Raval, que acudiren als premis més relaxats que l’any passat foren quarts en secció especial però on sí destacaren fou en els finals de festa, en la segona part de la presentació amb l’espectacle Aladdín.

La segona part per al Raval i la primera part en les presentacions celebrades en Sant Agustí per al Mercat que també s’imposà en decoració de monument infantil.

En quant al prestigiós certamen del llibret s’emportaria novament el premi la comissió de Joan Ramón Jiménez. La millor portada fou per a Molina-Claret que va arrabassar a la cavalcada del Ninot. Els premis es donaren a conèixer anit al saló de plens de l’ajuntament de Xàtiva. Fora en l’esplanada milers de fallers seguiren l’acte a través d’una pantalla gegant en un gran ambient de festa amenitzat per les indispensables xarangues.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.