NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El president de la Diputació visita les falles i el museu

Jorge Rodríguez aprofità per a disfrutar de la mascletà

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, visitava ahir les Falles de Xàtiva on va reivindicar el paper de les comissions falleres de les comarques valencianes en el manteniment d’aquesta tradició i és que no hem d’oblidar que la capital de la Costera va ser la primera localitat fora de València en plantar monuments, concretament l’any 1865. Acompanyant per l’alcalde i les Falleres Majors, el president es desplaçà fins al Museu Faller, seu, a més, de la Junta Local per descobrir una placa commemorativa de la declaració de la festa com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Una visita que va servir, a més, per a lliurar els banderins de la Diputació a totes les comissions xativines que s’exhibiran als seus monuments com requisit per a rebre l’ajuda de la corporació que enguany s’ha incrementat fins als 250 euros.

Enaltir el monument que també serà possible amb l’ajuda de l’Ajuntament de Xàtiva que enguany ha incrementat els diners destinats als premis en un 70%.

La comitiva posava fi al seu recorregut a l’Albereda per assistir a la mascletà que, com es tradició, s’ha disparat des del Jardí de la Pau amb patrocini del restaurant Moncho, que com sempre gaudia d’una terrassa abarrotada de fallers i no falles.

El Moncho es converteix cada any en punt neuràlgic de la festa fallera per la seua excel·lent ubicació, per una immillorable relació qualitat-preu i per què sempre ofereix els millors arrossos, la seua especialitat.

Xàtiva compta amb 19 comissions que aglutinen un cens de 3.500 falleres i fallers. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.