NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dénia crema les 22 falles sense incidents

És la primera edició con a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Dénia va cremar ahir 22 falles, 11 Majors i altres tantes Infantils, en la primera edició de les festes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, una distinció que ha fet vibrar als fallers i que ha deixat a tots bon sabor de boca pel fet d’haver rebut més visitants que mai, ja que els dies principals han caigut en cap de setmana.

A les nou de la nit començava la cremà de les falles infantils, que s’allargava un parell d’hores amb la cremà del monument infantil guanyador de la present edició. En Secció primera la Falla Port Rotes s’ha emportat el triomf en Major i Infantil, i igual ha passat amb la falla del Saladar i la del Darrere del Castell, que han aconseguit les mateixes posicions en els monuments majors i infantils. El quart premi en falles Majors de la Secció Primera ha estat per Les Roques, el cinquè per a Diana, el sisè per a Campaments i el setè per a Camp Roig, que s’ha emportat el mateix premi en Infantil. Campaments ha quedat quarta en infantil, Les Roques cinquena i Diana sisena.

Pel que fa a la Secció Especial, Paris Pedrera s’ha emportat enguany el quart premi en els dos monuments, la falla Baix la Mar s’emporta el tercer en Major i el segon en Infantil. La comissió de Centro es queda en segona posició en monument Major i en primera en Infantil, i la falla Oeste aconsegueix el primer premi en el monument Major, amb un projecte de Palacio i Serra amb idea original de Pedro Santaulalia, que la val muntar en 2008 en Nou Campanar, a València. En Infantil ha quedat tercera.

Passades les tres de la matinada del dia de hui, en que comença la primavera, les falles es convertien en cendra, acabant un cicle i començant-ne altre. Donant la benvinguda a una nova estació de l’any i deixant en cendres totes aquelles coses que preferiríem oblidar. I és que hui comença una nova edició de les falles, perquè la festa s’enceta només acabar la cremà.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.