NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva crema els seus 14 monuments fallers el dia de Sant Josep

L´Institut s´ha emportat enguany els millors premis

Oliva fa coincidir sempre l’entrega dels premis a les millors falles amb l’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats, patrona dels valencians, i enguany ho ha fet amb bon oratge i la participació massiva dels fallers de les set comissions que conformen el panorama festiu en este poble de La Safor.

Les falleres van pujant dalt l’entaulat habilitat per a l’ocasió deixant el seu ramell de flors i aprofiten l’ocasió per a lluir vestits i complements que no deixen indiferent ningú. Les comissions de Pensat i Fet, l’Estació, L’Institut, Sant Francesc, Casa d’Alonso, Conservatori i Falla de la Mar, esta última nascuda l’any passat, es donen cita en un esdeveniment religiós que es compagina perfectament amb l’aspecte més lúdic de les falles ja que, en acabar l’ofrena, tots esperen impacients l’entrega de premis.

Enguany, la comissió l’Institut ha quedat vencedora total, perquè s’ha emportat el primer premi als monuments Major i Infantil, però també el guardó a l’Enginy i Gràcia en les dues falles. En segona posició, trobem a la comissió de Sant Francesc, que també repeteix premi en els dos monuments fallers.

Enguany és la primera edició de les falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat i això s’ha notat molt en Oliva. Els monuments han sigut millors i la implicació de tots més gran que mai.

I així, entre l’alegria d’haver guanyat i la tristor de que ja s’ha acabat, celebren en Oliva la festa de les falles.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.