NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició ´Les dones d´Ausiàs March´

Les pintures són de Rosa Mascarell i els textos de Rafa Gomar

La sala d’exposicions municipals de Beniarjó ha acollit la inauguració de l’exposició “Les dones d’Ausiàs March” amb pintures de Rosa Mascarell i textos i poesies de Rafa Gomar. Aquest acte enceta la programació cultural organitzada expressament amb motiu del lliurament del trenta-setè premi de poesia senyoriu Ausiàs March d’aquest dissabte 8 d’abril. La mostra, que romandrà fins aquest diumenge, parteix del Monestir de Sant Jeroni de Cotalba on l’escriptor va soterrar a les seues dues dones; pensant que a elles va dedicar el Cant de Mort i al llarg de quatre anys els autors han treballat de forma creativa sobre el seu món per traure-les a la llum.

El programa va continuar el cap de setmana amb la I Fira del llibre valencià i continua el divendres 7 d’abril a les vuit de la vesprada a l’auditori amb el recital poètic i musical “Passa la vida” a càrrec de Mª Josep Escrivà. El dia gran serà el dissabte amb el lliurament del premi de poesia que comptarà amb Manel Marí com mantenidor de l’acte, l’actuació del grup Tallada i que inclourà una gran novetat.

El diumenge serà el fi de festa amb l’actuació de Miquel Gil i Botifarra amb el seu espectacle “Nus”. Serà a les set a l’auditori.

Per a aquesta trenta-setena edició s’han presentat un total de 37 obres; sis de les quals pertanyen a escriptors de la comarca de La Safor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.