NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XIII CIMVO amb trompetistes internacionals

Participaran alguns dels millors trompetistes del moment com ara Frank Punchini, Marco Pierobon i Dai Zhonghui i masterclass del valencià Raúl García

L’Olleria acollirà del 28 al 30 d’abril, el tretzè Curs de Música Internacional Vila de l’Olleria, conegut com CIMVO. Un curs on participaran alguns dels millors trompetistes del moment com ara Frank Punchini, Marco Pierobon i Dai Zhonghui i masterclass del valencià Raúl García.

El curs que encara té places lliures, està obert a trompetistes de totes les edats i nivells i comptarà amb un concert el dissabte 29 a les 20 hores al Teatre Goya on participaran professors, alumnes i la Banda Santa Cecília amb un novedós programa i peces d’estrena.

El curs es completa amb classes individuals i col·lectives, conferències i exposició d’instruments de la firma Yamaha. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.