NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva celebra el Dia del Llibre amb premis als millors lectors

El Gran Jordiet amenitza la vesprada contant contes

Oliva ha celebrat el Dia del Llibre en la Biblioteca Tamarit amb l’entrega dels premis als millors lectors de les biblioteques del poble i l’actuació del Gran Jordiet, un conta-contes molt conegut a les nostres terres que ha animat la vesprada lúdica que s’ha celebrat en la Biblioteca Tamarit d’esta localitat de La Safor.

Oliva viu el Dia del Llibre com una jornada de reivindicació i conscienciació, perquè els llibres ens ensenyen mons llunyans, aprenentatges útils per a la nostra vida i sobretot, distracció, tot un ventall de possibilitats.

Pel que fa als premis als millors lectors, trobem a xiquetes i majors. Tots ells s’han emportat un diploma i un llibre que, de segur, els anima a continuar amb l’hàbit lector que els ha portat a guanyar este guardó.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.