NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició sobre dones escriptores valencianes

La mostra estarà fins el dia 25 en la Casa de Cultura

La Casa de Cultura d’Ontinyent acull fins el 25 d’abril l'exposició ‘Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps’, una mostra itinerant organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. L’exposició arriba a Ontinyent de la mà de les regidories d’Igualtat, Cultura i Educació i el treball de l’activista social i escriptora Teresa Mollá.

Aquesta exposició té com objectiu donar visibilitat a les escriptores valencianes que des de Sor Isabel de Villena fins l’actualitat han escrit en el nostre territori, refent d’una forma senzilla els relats de vida de les dones que han conformat la nostra tradició literària.

Esta exposició itinerant, que presenta un catàleg de 450 escriptores valencianes documentades fins ara, romandrà oberta des del 10 fins al 25 d'abril de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:30 h, i de dimarts a dissabte, de 18:00 a 21:00 hores. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.