NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nit d´albaes amb el Botifarra

Les festeres reben amb els braços oberts les cançons dedicades a elles

El xativí Pep Gimeno ‘Botifarra’ ha estat el protagonista de la Nit d’Albaes de Teulada, que estos dies celebra les festes en honor a Sant Vicent. En esta nit, els festers, el dolçainer, el tabaleter i els cantaors recorren els carrers del poble per a lloar a les dames i la reina d’una programació festiva dedicada al patró del poble.

Botifarra no és la primera vegada que visita Teulada. De fet, sol anar molt pels pobles de La Marina, on el cant valencià és molt apreciat.

Com veuen a les imatges, els cantaors, els músics i els festers van de casa en casa per a versar a les festeres, parant-se a la picadeta i seguint el camí fins la llar de la següent protagonista. I així, pas a pas, van omplint la panxa i fent festa, perquè la música i la tradició sempre van de la mà en Teulada.

I després de fer tot el recorregut de casa en casa, toca anar a buscar a la reina de les festes, Cristina Vallés, que espera a tota la comitiva en la porta acompanyada de la seua família.

La nit es va allargar però, afortunadament, hui no havia que matinar, ja que la presentació de la reina infantil i major tindrà lloc a les deu i mitja.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.