NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Activitats d´animació a la Plaça del Mercat

Els caps de setmana la plaça serà l´escenari de nombroses activitats

La Plaça del Mercat de Xàtiva és ja oficialment, des del passat 10 d’abril, un espai lliure de cotxes; un Espai Viu! Tal i com resa el lema del programa d’activitats per a tota la família que té lloc els dissabtes i diumenges pel matí amb l’objectiu de dinamitzar aquest emblemàtic espai referent d’una ciutat històrica i turística. Després de 15 dies del seu tancament, la mesura s’ha materialitzat de forma satisfactòria encara que el procés de transició ha sigut llarg i ple d’entrebancs entre els comerciants i veïns de la zona.

El sistema elegit ha estat la col·locació de vuit grans peces de marbre a manera de bancs que exerceixen de barrera a l’est i oest de la plaça. S’han habilitat, a més, punts de càrrega i descàrrega de mercaderies i 40 noves places d’aparcament als carrers Caldereria, Vallès i Sant Agustí per compensar la supressió d’estacionament al Mercat.

El repte actual consisteix en potenciar l’activitat diürna i omplir la plaça d’activitats els caps de setmana.

Per aquest diumenge 23 d’abril tindrà lloc el Dia del Llibre; el dissabte 29 serà el dia dels castells i el següent dissabte, 6 de maig hi haurà tallers creatius per als més menuts i actuació del Circ One. La nova programació abasta fins a finals del mes que ve. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.