NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Ajuntament executarà les quatre propostes més votades

INclou el pas de vianants entre McDonalds i Family Cash

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha anunciat que la quarta proposta més votada dins del procés de Pressupostos Participatius, el pas de vianants entre McDonalds i Family Cash,  serà costejada finalment per l’Ajuntament ja que evidencia una demanda dels veïns en tema de seguretat vial.

Seran, per tant, quatre els projecte que es duran a terme als tres inicialment previstos que tot i així ja superaven el límit d’ inversió de 250.000 euros. La coberta de la piscina de la Ciutat de l’Esport, la construcció del Centre Cultural i Esportiu de Sant Pere i la instal·lació del Centre Social Juvenil d’Abú Masaifa sumen un total de 272.000 euros.

El més votat i amb diferència reflexa les ganes dels xativins de comptar amb una piscina coberta però encara s’haurà d’esperar.

El resultat de votacions es qualifica de satisfactori amb eixe 14´49% del cens, un total de 3.463 persones ja que si es compara amb altres municipis de característiques semblants, Xàtiva es troba en la part alta de la classificació.

L’Ajuntament engega ja el treball de cara al procés Decideix Xàtiva 2018 que s’avancen a l’últim trimestre de l’any per conèixer les propostes ciutadanes de manera prèvia a l’elaboració dels pressupostos municipals.

En total la ciutadania va poder votar entre 25 propostes. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.