NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Les Dones d´Ausiàs March´ arriben a Pedreguer

La mostra es podrà visitar fins el 13 de maig

Després de Beniarjó, bressol del gran poeta, l’exposició “Les dones d’Ausiàs March” s’exhibeix ara a Pedreguer, altra localitat de referència per recordar especialment a Joana Escorna, senyora de Pedreguer, dins de la programació especial muntada per la Diada del 25 d’abril. En 1439, als quaranta anys, el poeta es casà amb Isabel Martorell, germana de Joan Martorell, autor de “Tirant lo Blanch” que moria dos anys després. Ausiàs March va contraure segones núpcies amb Joana Escorna. Partint del Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, on Ausiàs March va soterrar a les seues dues dones i pensant que a ells va dedicar el Cant de Mort, la pintora Rosa Mascarell i Rafa Gomar han treballat al llarg de quatre anys en aquesta mostra per homenatjar a aquestes dones.

Rosa Mascarell ha treballat en diversos projectes relacionats amb el món de la cultura i la filosofia, destacant la seua col·laboració junt a l’escriptora Maria Zambrano. Ha realitzat exposicions per tota Europa i guanyat premis prestigiosos. Té obra en col·leccions privades dels EEUU, Canadà, Suïssa, Holanda, Japó, Índia o Anglaterra.

Rafa Gomar, escriptor molt vinculat a la cultura literària de Gandia també acumula importants premis com l’atorgat pels escriptors valencians en 1992 o l’Andròmina de Narrativa en 2009.

La mostra romandrà en la Casa Municipal de Cultura de Pedreguer fins al 13 de maig. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.