NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició sobre l´estil de vida marroquí

L´Aula Magna del Campus de Gandia acull una mostra sobre l?estil de vida marroquí amb fotografies d´una estudiant d´Erasmus

El hall d’exposicions de l’edifici de l’Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull una mostra sobre l’estil de vida marroquí amb fotografies de l’estudiant Erasmus Margherita Agnese, una jove italiana de 24 anys. Margherita, fotògrafa amaetur i estudiant de Comunicació Audiovisual, ens porta una sèrie de treballs realitzats en 2016 que mostren l’estil de vida al Marroc a través dels moments efímers en els quals es fan palpables les tradicions i costums arrelades en les mirades i conductes de la seua gent.

La mostra, composada 20 fotografies seleccionades d’un total de 800 preses, pretén llançar una mica de llum sobre la figura borrosa que sembla haver-se format al voltant de la cultura nacional del Marroc, un país de grans contrastos.

L’exposició romandrà oberta fins al 15 de juny. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.